Bourgondisch Diner

Ons concept

Wij van Mundoz zijn dol op tapas, maar wilden de smaken graag uitbreiden. Daarom vind je bij ons bourgondische tapas uit alle windstreken: een uniek concept. Denk bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Italiaanse carpaccio, Amerikaanse burger en Spaanse gamba’s. Ook zijn er voor de toetjesliefhebbers onbeperkt desserts. Want, zoals wij altijd zeggen; “Count the memories, not the calories”.

Hoe werkt Bourgondisch Dineren?

Binnen het Bourgondisch Diner kan je onbeperkt genieten van onze wereldse tapasgerechtjes. Dit werkt als volgt:
  1. Bestellen kan via jouw eigen Smartphone met behulp van onze handige bestel-app. Wanneer je de QR-code, op jouw tafel, scant kan je gemakkelijk je bestellingen aan ons doorgeven.
  2. Je bestelt per ronde twee gerechtjes per persoon. Om jouw ronde compleet te maken heb je ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.
  3. De gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes.
  4. Alle gerechtjes worden aan tafel uitgeserveerd.

Weekend dinner

3 uur lang onbeperkt genieten van Wereldse gerechtjes in de vorm van Tapas. Onze ‘Early dinner’ en ‘Late dinner’ zijn te reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Later arriveren mag natuurlijk ook, echter blijft de eindtijd hetzelfde!

Early Dinner

16:00 tot 19:00 uur

Late Dinner

19:30 tot 22:30 uur

Prijs:

Volwassenen - €31,75 p.p.

Kinderen (4 t/m 10 jaar) - €17,75 p.p.

Dieetwensen en allergieën

Wij houden graag rekening met specifieke dieetwensen of allergieën. Ook vind je diverse vegetarische gerechten op onze kaart. Geef je wensen vooral aan, zodat je onbezorgd kan genieten van onze bourgondische tapas.

Tapas Dinner

Ons concept

Bij het proeven van gerechten van onze kaart waan je je echt in wereldse sferen. De gerechten zijn gebaseerd op alle werelddelen en worden volgens het ‘shared dining’ principe aan tafel geserveerd. Wij onderscheiden ons door naast heerlijke vis- en vleesgerechten, het menu af te maken met vers gerolde sushi en populaire Streetfood dishes. 

Tarieven

(Exclusief dranken)

Volwassenen - €35,75 p.p.

Kinderen 4 t/m 10 jaar - €18,75 p.p.

Dieetwensen en/of allergie?

Hoe werkt het?

Onbeperkt genieten van heerlijke tapas gerechtjes, wie wil dat nou niet? Het bestellen werkt als volgt: 

  1. Bestellen gaat eenvoudig met een eigen smartphone. Wanneer je de QR-code, op jouw tafel scant kan je gemakkelijk je bestellingen aan ons doorgeven. Je kiest per persoon 2 gerechtjes per ronde.
  2. Om jouw ronde compleet te maken heb je ook nog de keuze uit één van onze bijgerechtjes.
  3. De gerechtjes zijn te bestellen in een onbeperkt aantal rondes.
  4. Alle gerechtjes worden aan tafel uitgeserveerd.

Maandag, woensdag, donderdag & vrijdag

Op doordeweekse dagen kan je tussen 17:00 en 22:00 uur gebruik maken van het diner. Reserveer op het voor jou gewenste tijdstip en geniet onbeperkt van Wereldse gerechtjes in de vorm van tapas

Zaterdag & zondag

3 uur lang onbeperkt genieten van Wereldse gerechtjes in de vorm van Tapas. Onze ‘Early dinner’ en ‘Late dinner’ zijn te reserveren op zaterdag en zondag. Later arriveren mag natuurlijk ook, echter blijft de eindtijd hetzelfde!

Early Dinner

16:00 tot 19:00 uur

Late Dinner

19:30 tot 22:30 uur