Lunch & Diner

Mundoz

Mundoz biedt een exclusieve ervaring waarin je wordt meegenomen naar alle delen van de wereld. De mix van tapas, goede sfeer, cocktails en een jong dynamisch team maken dat dit restaurant een uniek avondje óf middagje uit creëert! 

Naast een ongedwongen, intieme sfeer in het restaurant kan je, bij hogere temperaturen heerlijk vertoeven op ons zonnige terras. Dit alles onder het genot van o.a. heerlijke wijnen, bieren, cocktails, bites en meer.

Afternoon tapas

Beleef een culinaire middag tijdens onze Afternoon Tapas. Ervaar dit nieuwe concept en proef onze heerlijke tapasgerechten, maar dan tijdens de lunch. Van Streetfood tot sushi, sides en desserts. Stel je eigen lunch samen volgens het ‘shared dining’ principe.

Tapas Dinner

Bij het proeven van gerechten van onze kaart waan je je echt in wereldse sferen. De gerechten zijn gebaseerd op alle werelddelen en worden volgens het ‘shared dining’ principe aan tafel geserveerd.

Goed om te weten!

Solliciteren

Restaurant Mundoz is op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers, zowel fulltime als parttime.

Parkeren

Parkeren kan gratis in de blauwe zone op het Parkeerterrein Rijksweg.

Oorsprong

Het concept van het Bourgondisch diner is 5 jaar geleden ontstaan bij het IJsselpaviljoen in Zutphen. Benieuwd naar het IJsselpaviljoen?